آشنایی با سیستم ردیابی آنلاین و آفلاین ( ردیابی آنلاین ) - جهان ردیاب

به گزارش مجله خبری گیلار ، آشنایی با سیستم ردیابی آنلاین و آفلاین. سیستم های ردیاب کاربرد های زیادی در دنیای امروز بشر دارند. ردیابی به وسیله ردیاب به دو روش امکان پذیر است:

۱-ردیابی آنلاین

۲-ردیابی آفلاین

در این مقاله به بررسی چگونگی ردیابی آنلاین و ردیابی آفلاین و تفاوت بین این دو روش می پردازیم.

آشنایی با سیستم ردیابی آنلاین و آفلاین :

ردیابی آنلاین:

در ردیابی آنلاین یا برخط وجود اینترنت ضروری است. نحوه ی کار در این گونه ردیاب به این صورت است که یک ردیاب ماهواره ای خودرو، علاوه بر دریافت لحظه ای موقعیت جغرافیایی خود از طریق ماهواره های جی پی اس ( GPS ) می تواند اطلاعات دیگری شامل موقعیت مکانی خودرو، سرعت لحظه ای خودرو، میزان مسیر طی شده ، وضعیت باز یا بسته بودن درب خودرو، وضعیت روشن یا خاموش بودن موتور و … را از طریق یک سرور اینترنتی در اختیار شما قرار دهد و شما می توانید این اطلاعات را به صورت لحظه به لحظه بر روی تلفن همراه مشاهد کنید.

آشنایی با ردیابی آنلاین و آفلاین ( ردیابی آنلاین ) - جهان ردیاب
آشنایی با سیستم ردیابی آنلاین و آفلاین ( ردیابی آنلاین ) – جهان ردیاب

به عنوان مثال در ردیابی آنلاین خودرو، یک ردیاب خودرو پس از دریافت لحظه ای موقعیت جغرافیایی خود، توانایی شناسایی مسیرهای پر ترافیک را هم دارد و با استفاده از این روش به شما در مدیرت زمان و صرفه جویی در مصرف سوخت و هزینه صرف کمک می کند.

ردیابی آفلاین:

یک ردیاب آفلاین دستگاهی است که موقعیت مکانی را از یک ماهواره جی پی اس ( GPS ) دریافت کرده و آن ها را در حافظه خود ثبت و نگهداری می کند. در ردیابی آفلاین تنها از یک بخش جی پی اس ( GPS ) برای ذخیره اطلاعات مکانی و زمانی استفاده می شود. در این نوع ردیاب برای ثبت اطلاعات ردیابی شده از حافظه خود دستگاه ردیاب استفاده می شود و نیازی به حضور سیمکارت نیست. به همین علت به دستگاه ردیاب آفلاین، ردیاب بدون سیمکارت نیز گفته می شود.

آشنایی با ردیابی آنلاین و آفلاین ( ردیابی آفلاین ) - جهان ردیاب
آشنایی با سیستم ردیابی آنلاین و آفلاین ( ردیابی آفلاین ) – جهان ردیاب

ردیاب آفلاین از یک حافظه داخلی و یک حافظه خارجی تشکیل شده است. از مزیت های حافظه خارجی نسبت به حافظه داخلی این است که هنگام استفاده از حافظه خارجی شما می توانید از حافظه های با حجم بیشتر استفاده کنید.

به عنوان مثال جی پی اس ( GPS ) پلیس راهنمایی و رانندگی از نوع ردیاب آفلاین است و نحوه کار آن به این صورت است که اطلاعات مربوط به سرعت و مسیر پیموده شده توسط خودروهای موردنظر در حافظه ردیاب ثبت می شود.

منبع : مجله ی خبری بازار اینترنتی گیلار

3 پاسخ به “آشنایی با سیستم ردیابی آنلاین و آفلاین

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.