ردیاب شخصی ارزان ردیاب شخصی ردیاب شخصی بسیار کوچک کوچکترین ردیاب شخصی

به گزارش سایت ایران جی پی اس ، با توجه به اینکه یک مدیر به دلیل حجم زیاد کاری نمی تواند به طور مداوم از میزان کارکرد پرسنل و پروژه اطلاعات کسب کند با استفاده از ردیاب شخصی قادر به نظارت و ردیابی عمل کرد کارکنان می باشد.این روش هم به بهبود بهره وری کمک می کند و هم سبب کاهش هزینه و در نهایت سود بیشتر شرکت می شود.این مقاله به طور کامل شرح داده است:

تاثیر ردیاب شخص در نظارت و کنترل

نظارت و کنترل عملکرد کارکنان به صورت درست و مستمر که زمینه بهبود و تقویت فرآیند پاداش‌دهی و قدردانی از عملکردهای مثبت و اصلاح عملکردهای ضعیف را تسهیل می‌کند و در نهایت افراد سازمان را به سمت تحقق اهداف مقرر سوق می‌دهد.

باید گفت که نظارت و کنترل عملکرد کارکنان از اهمیت بالایی در فرآیند مدیریت و هدایت افراد در سازمان‌ها برخوردار می باشد چرا که یکی از چالش‌های مهمی که مدیران تازه‌کار و کم‌تجربه در ابتدای فعالیت‌شان به‌عنوان مدیر با آن باید دست و پنجه نرم کنند، همین نظارت بر عملکرد‌ها و کارکردها است.

توصیه های کلیدی برای نظارت و کنترل عملکرد کارکنان

۱- شناسایی کردن نوع کم‌کاری و ضعف عملکردی : مهمترین و ضرورت‌ها در عرصه نظارت بر عملکرد افراد در سازمان‌ها عبارت است از شناسایی الگوهای رفتاری و عملکردی کارکنان و تشخیص نقاط ضعف عملکردی در میان کارکنان. ناگفته پیداست که تا پیش از شناسایی مشکلات و ضعف‌ها نمی‌توان در راستای حل آنها گام برداشت و پس از انجام این کار است که راه برای بهبود عملکرد‌ها فراهم می‌آید.

۲- باید عملکرد کارکنان خود را با معیارهای استاندارد‌های شرکت مقایسه کنید: شاید بیشترین و مرسوم ترین از اشتباهات بین مدیران و ناظرانی نباید عملکرد هر فردی را با فرد یا افرادی دیگر مقایسه می‌کنند درحالی‌که این کار کاملا اشتباه است و باعث سرخوردگی افراد می‌شود.

اقدام درست در این زمینه عبارت است از مقایسه مستمر و دقیق عملکرد افراد با استاندارد‌ها و معیار‌های عملکردی شرکت و سازمان. به‌طور کلی، استاندارد‌های عملکردی به این دلیل طراحی و تدوین می‌شوند که عملکرد کارکنان بر مبنای آنها سنجیده شود لذا یکی از وظایف ناظر، مقایسه عملکردها با استاندارد‌ها و معیارها است.

۳- مدیر باید به دنبال نمونه‌های ایده‌آل و مطلوب عملکرد باشد: با اینکه مقایسه کردن درست نیست اما در این زمینه که به عملکرد مطلوب بخش‌ها و افراد لایق و کارآمد می‌تواند باعث الگوسازی و مشخص شدن نقشه راه برای بهبود عملکردها در آینده شود. در این میان می‌توان از اطلاعات و رهنمون‌های بخش نیروی انسانی سازمان نیز کمک گرفت.

۴-مستمر بودن نظارت و کنترل عملکرد کارکنان باید همیشگی باشد: هنگامی که یه مسئول بالاتر نظارت بر کارکنان خود را به صورت منظم انجام دهد، دیگر به آن به‌عنوان امری عجیب و شوک‌آور نگاه نخواهد شد. بنابراین گفت‌وگوی یک ناظر و ارزیاب با کارمندان در مورد عملکرد کارکنان باید به‌عنوان پدیده‌ای عادی و متداول تلقی شود و نه اتفاقی بدیع و مرموز.

۵-مشارکت دادن کارکنان خود در امر نظارت بر عملکرد مفید خواهد بود: با اینکه هر کس وظیفه ای دارد و این ، وظیفه ناظر و ارزیاب است که عملکرد افراد را مورد بررسی و بازبینی قرار دهد اما هیچ‌گاه نباید فراموش کرد که خود افراد را نیز باید در این مسیر مشارکت داد. برای این کار می‌توان یک نسخه از ارزیابی‌های قبلی صورت گرفته از افراد را در اختیارشان قرار داد تا آنها از نقاط قوت و ضعف خود آگاه شوند و ضمن تقویت نقاط قوت در راستای رفع نقاط ضعف اقدام کنند تا از تکرار عملکرد‌های ضعیف در آینده جلوگیری شود. ارائه فرم‌های خودارزیابی نیز در این میان می‌تواند موثر و سازنده باشد.

۹- جلساتی به صورت منظم برای ارزیابی عملکرد کارکنان برنامه رییزی کنید : یکی از سنت‌های غلط و رایج در بسیاری از سازمان‌ها و شرکت‌ها، انجام ارزیابی عملکرد و برگزاری جلسات گفت‌وگو درباره عملکرد افراد به‌صورت سالی یک‌بار است که صرف‌نظر از دشواری‌های متعدد در برنامه‌ریزی و برگزاری، تاثیر چندانی در بهبود عملکرد‌ها در عمل نخواهد داشت. پس آسان‌تر و عاقلانه‌تر آن است که چنین برنامه‌هایی به دفعات در طول سال انجام شود تا اثرگذاری آن بیشتر و اجرای آن آسان‌تر باشد.

خوب حالا باید گفت که باتوجه به مشغله کاری مدیر و یا ناظر نمیتواند همیشه حضوری نظارت و کنترل عملکرد کارکنان خود را داشته باشید ما دستگاهی به شما مدیران محترم پیشنهاد میکنیم که در اصل دستگاهی کوچک و ضد اب که به راحتی قابل حمل بوده و دارای باطری داخلی میباشد که میتواند کمک شایانی در امر نظارت و کنترل عملکرد کارکنان داشته باشد و آن دستگاه ردیاب شخص مدل ir204 نام دارد که خدمات جالب و خوبی به شما خواهد داد.

منبع: https://www.irgpstracker.com/%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D8%A8-%D8%B4%D8%AE%D8%B5-%D8%AF%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%B9%D9%85%D9%84%DA%A9%D8%B1%D8%AF/

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.